60

Budapest - Nyíregyháza Szczegółowe dane pełnej trasy

Uwaga! Ta pełna trasa jest już nieaktualna.
Aby zobaczyć wszystkie Budapest oraz Kisvárda połączenia pełnym pojazdem kliknij tutaj!

Ogłaszający:
Klasyfikacja:
Doświadczony (2 rok Motar)
Oceny:
Wygoda:
Super (4.9)
Dokładność:
Super (4.9)
Dobre maniery:
Super (4.9)
Bezpieczeństwo:
Super (4.9)
Komunikacja:
Super (4.9)
Elastyczność:
Super (4.9)
Wolne miejsca:
3 / 8
Pojazd:
Kolor:
Fehér
Liczba miejsc:
9 miejsc
Nr. rej.:
Po zgłoszeniu
O podróży:
Do zapłaty:
2799 Ft / osoba

termin, trasa Pasażerowie

09/19/2019, Czwartek

09:59 Węgry Budapest
Keleti pu. Thököly úti parkoló (postaoldal)  
 
12:00 Węgry Hajdúnánás
Tiszavasvári út, MOL benzinkút  
 
12:30 Węgry Nyíregyháza
Vasútállomással szembeni Penny parkoló  
 
13:30 Węgry Kisvárda
Tesco,Lidl,Kisállomás parkolók  

Pozostałe informacje

miejsce wsiadania - wysiadania:
do domówienia po rezerwacji

Uwaga / Spostrzeżenie:
Kérjük kedves utasainkat OLVASSÁK EL az alábbi ismertetőt az esetleges félreértések elkerülése miatt!

Amennyiben azt látják, hogy különböző időpontokban, több utat is szervezünk egy adott napra, biztos lehet abban, hogy a meghírdetett utakat autóink teljesítik!!
Naponta több járatunk indul, természetesen kedves utasaink mindíg megkapják az álltaluk lefoglalt autó adatait!!!

Hivatalos a vonatkozó jogszabályi feltételeknek megfelelő személyszállító vállalkozás vagyunk! Autóink illetve sofőreink a Nemzeti Közlekedési Hatóság illetve a Személyszállításról Szóló Kormány rendeletben foglalt szigorú a személyszállításra vonatkozó rendelkezésekben előírt kötelezettségeknek maradéktalanul eleget tesznek!

Kérjük kedves utasainkat foglalásukat követően telefonon vegyék fel velünk a kapcsolatot, foglalásukat csak így áll módunkban véglegesíteni!

Buszainkon minden utasunkat utasbiztosítás véd! Továbbá korlátlan internet szolgáltatás vehető igénybe a klímatizált járatainkon.

KISVÁRDÁBAN van címre/címről történő utaztatásra lehetőség +1000 FT! UTASRA TÖRTÉNŐ VÁRAKOZÁS: 10 PERCET MEGHALADÓ KÉSÉS UTÁN +500 FT!!!! Az aktuális foglaláson felüli utasszállítás megegyezés kérdése illetve kilométerenként 200 FT!!!

- Csomagszállítás (megegyezés szerint)
- Kerékpár szállítás 1000 ft./db. (kérjük előre jelezni)
- Házi kedvenc 500 ft./db. nagyobb testű kedvenc esetén HELYFOGLALÁS SZÁMÁRA KÖTELEZŐ! (a többi utas nyugalma érdekében!)

Aki az Oszkár rendszerben megadott telefonszámon NEM ELÉRHETŐ illetőleg az általunk kezdeményezett kapcsolatteremtésre tett kísérleteinkre (legalább 5x telefonhívás különböző időpontban, 2x e-mail) nem reagál AZON UTASOK FOGLALÁSÁT TÁRSASÁGUNK TÖRLI!!!!!!!!!!
A meghirdetett indulás előtt 5 perccel kérjük legyenek az indulási pontnál a pontos indulás/érkezés érdekében. Az esetlegesen késve érkező utasok a késés tényét telefonon keresztül jelezzék illetve amennyiben úgy döntenek, hogy mégsem vesznek részt az általunk szervezett utazáson foglalásukat a rendszerben töröljék vagy hívjanak föl minket! Reptéri szállítás csak csoportok részére lehetséges!

A sofőrnek joga van megtagadni olyan utasok elszállítását, akik alkohol vagy egyéb bódító szer befolyása alatt állnak, ruházatuk oly mértékben szennyezett, hogy utastársait illetve az utaztató autóját beszennyezné vagy viselkedésével a többi utas nyugodt utazását zavarná!

Személyszállítási szolgáltatásunk a fenti feltételek elfogadásával vehető igénybe! A megrendelő (utas) az utazási feltételeinket az utazásra való telefonos vagy internetes jelentkezésekor elfogadja!
Tudjuk, hogy nem mi vagyunk a legolcsóbbak de a pontosság, kényelem, biztosítások amelyek védik Önöket mind-mind az Önök biztonságát szolgálják!
A sok-sok olyan tisztességtelen, pénzlehúzó, pontatlan, 10-15 éves klíma/fűtés nélküli autóval utaztató adófizetést kerülő emberekkel ellentétben nálunk utasbiztosítás is védi Önt!
Nálunk nem kell csomagjaival kezében utaznia! Hatalmas raktérrel rendelkező autóinkban elférnek csomagjai!

NEM kérünk el plusz pénzt az Ön csomagjainak szállításáért! Természetesen ésszerű kereteken belül! Mire gondolunk?! Alapcsomag: 1 db. kézi táska 1-2 közepes méretű bőrönd! (Eltérő mennyiség esetén jelzést kérünk!)

További információért kérjük hívja a megadott telefonszámok egyikét.

Tisztelettel: az EVI-TRAVEL csapata!


Masz pytanie przed dokonaniem rejestracji
Zapytaj się o kierowcę

Czas dodania ogłoszenia:
09/18/2019 08:15